Over Ons

Welkom bij huisartspraktijk Werker

 

In de praktijk werken twee vaste huisartsen, dokter van Gelder (voorheen Werker-van Gelder) en dokter Buurma, en is er elk jaar een huisarts in opleiding. Naast de huisartsen bestaat ons team uit drie assistentes en drie praktijkondersteuners.

 

De huisartsen omschrijven zichzelf als “ouderwetse dokters in een modern jasje”; de basiszorg moet efficiënt en gestructureerd zijn, maar ook bereikbaar en met oog voor ieder mens.

 

De huidige veranderingen in het zorgklimaat in Nederland, waarbij de eerste lijn steeds vaker centraal komt te staan voor de patient, als coordinator van de zorg rondom de patient, hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer wordt samen gewerkt met diverse (para) medici. Service voor de patient, continuiteit van zorg, zorg of medische faciliteiten in de direkte omgeving van de patient en goede samenwerking in de “wijk” en met de gemeente zijn de speerpunten die wij nastreven. 

Dit vertaalt zich onder andere in de goede samenwerking met de ziekenhuizen en bijbehorende specialisten, dit houdt in dat er diverse specialisten spreekuur doen op de Savallelaan (zoals een cardioloog, orthopeed en een longarts) waarbij de huisartsen ook direct overleg hebben met deze specialisten.

 


Huisartsen

Voorheen dokter Werker, is huisarts sinds 2009, opleiding gevolgd in Utrecht, Curacao, Kaapstad (Zuid Afrika) en Leiden.

Speciale belangstelling voor dermatologie, kindergeneeskunde, chirurgische verrichtingen en preventieve geneeskunde.

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


Stuur Email
Lies van Gelder, Huisarts

Huisarts sinds 2015, sinds augustus 2016 werkzaam in deze praktijk. Opleiding gedaan in Leiden, zowel de huisartsopleiding als geneeskunde. Speciale interesse in chirurgische verrichtingen, gynaecologische problemen en het bewegingsapparaat.

Werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag.

 


Stuur Email
Nicole Buurma, Huisarts

Huisarts in Opleiding

Assistentes

Doktersassitentediploma sinds 1992, opleiding gevolgd in Rotterdam. Stage gevolgd in MCH Antoniushove.
Is sinds 2006 met veel plezier werkzaam in onze praktijk.

Verantwoordelijk voor dagelijks management.

 

Werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag.


Stuur Email
Anneke Bergen, Assistente

Daniëlle is sinds juni 2019 werkzaam in onze praktijk. Hiervoor heeft ze ruim 10 jaar op de poli Gynaecologie gewerkt.

Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.


Stuur Email
Daniƫlle Hessing, Assistente

Doktersassistentediploma sinds 2003 waarna zij 12 jaar op oogheelkunde heeft gewerkt. Sinds mei 2016 werkt Jacqueline met veel plezier in onze praktijk.

Verantwoordelijk voor dagelijks management en het reizigersspreekuur. Tevens is zij sinds 2017 SOH (praktijk ondersteuner).

De SOH kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig.

 

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Stuur Email
Jacqueline Cenin, Assistente/SOH

Praktijkondersteuner (POH)

Sinds eind 2009 werkzaam als assistente in de praktijk. Marianne verzorgt in onze praktijk het ouderenspreekuur.

Werkzaam op maandag.


Stuur Email
Marianne van der bijl, POH

Na eerst 20 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben, is Petra sinds 2010 werkzaam als assistente. In november 2012 is zij bij ons als praktijkassistente begonnen.
Per 1 maart 2014 is Petra gediplomeerd praktijkondersteuner en verzorgt zij de spreekuren voor chronische zorg zoals hart- en vaatziekten, diabetes- en astma/ COPD controles.

Petra werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.


Stuur Email
Petra van Eijk, POH

Marina Boeijen-van Huizen (1958) is sinds 2015 werkzaam binnen de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg). Zij is psychologe en daarnaast biofeedbacktherapeut en HeartMath Coach. Sinds 1987 werkt zij in het veld van maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg o.a. met mensen met ernstige angst- en dwangstoornissen en recent met mensen die kampen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Eén van haar interessegebieden is de psychosomatiek.

Haar werkdagen zijn maandag en woensdag


Marina Boeijen, POH-GGZ
Telefoon:

Werkdagen van 08:00 tot 15:00 uur
070 386 9178

Spoedlijn:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur
070 386 9178 optie 1

Avond- /nacht-/ weekenddienst:

Huisartsendienst Smash
070 346 96 69

Het LSP:

De huisartsenpost:

Copyright © 2017 Huisartsenpraktijk GOED Voorburg (voorheen Werker), Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.