Praktijkondersteuner

In het gezondheidscentrum Savallelaan, waar onze praktijk onderdeel van is, zijn diverse praktijkondersteuners werkzaam. Zij houden zich vooral bezig met patiëntenzorg aan o.a. mensen met chronische ziekten, zoals astma, chronische bronchitis, suikerziekte, hoge bloeddruk en aan (hoog)bejaarden. Ook zijn er spreekuren voor patiënten met psychische problemen.

Dit alles natuurlijk onder toezicht en verantwoordelijkheid van de huisartsen. Afspraken voor deze spreekuren kunnen telefonisch gemaakt worden bij de praktijkassistente op werkdagen tussen 08.00 en 15:00 uur.

De praktijkondersteuners zijn:

 

Petra Van Eijk, POH- somatiek (DM/CVRM/COPD)
woensdag, donderdag en vrijdag
Marianne van der Bijl, Assistente ouderenzorg
maandag
Marina Boeijen, POH-GGZ (psychische problematiek)
maandag en donderdag


 

 

Sinds eind 2009 werkzaam als assistente in de praktijk. Marianne verzorgt in onze praktijk het ouderenspreekuur.

Werkzaam op maandag.


Stuur Email
Marianne van der bijl, POH

Na eerst 20 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben, is Petra sinds 2010 werkzaam als assistente. In november 2012 is zij bij ons als praktijkassistente begonnen.
Per 1 maart 2014 is Petra gediplomeerd praktijkondersteuner en verzorgt zij de spreekuren voor chronische zorg zoals hart- en vaatziekten, diabetes- en astma/ COPD controles.

Petra werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.


Stuur Email
Petra van Eijk, POH

Tjitske heeft een achtergrond als verpleegkundige en zal op de woensdagen stage lopen in het kader van haar opleiding tot POH. Zij zal samen en in overleg met Petra spreekuur doen.


Stuur Email
Tjitske Koens, Stagair POH

Marina Boeijen-van Huizen (1958) is sinds 2015 werkzaam binnen de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg). Zij is psychologe en daarnaast biofeedbacktherapeut en HeartMath Coach. Sinds 1987 werkt zij in het veld van maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg o.a. met mensen met ernstige angst- en dwangstoornissen en recent met mensen die kampen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Eén van haar interessegebieden is de psychosomatiek.

Haar werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag


Marina Boeijen, POH-GGZ
Telefoon:

Werkdagen van 08:00 tot 15:00 uur
070 386 9178

Spoedlijn:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur
070 386 0945

Avond- /nacht-/ weekenddienst:

Huisartsendienst Smash
070 346 96 69

Het LSP:

Copyright © 2017 Huisartsenpraktijk Werker, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.